Spyware Terminator 3.0.1.112

Názor na software Spyware Terminator

• 24. 5. 2008 15:46

Palo Š., Nitra, SR (neregistrovaný)
    Prajem dobrý deň.Čo sa týka programu Spyware Terminátor, tak u mňa funguje, ako aj u mojich známych bez akýchkoľvek problémov. Taktiež mi zachytáva dosť škodlivých "cookies" a zachytil mi napr. aj trójskeho koňa, ktorý nezaregistroval ani antivítový program, ktorý mám v počítači, aj bez problémov tieto škodlivé položky odstránil. Jeden môj známy, a ten pracuje s počítačovým softvérom už minimálne 5 rokov, programoval napr. so systémom Linux ho používa už veľmi dlho a je s ním podľa jeho vyjadrenia veľmi spokojný. Je to výborný softvér zadarmo a jeden z mála vo svojej kategórii, ktoré majú integrovaný rezidentný štít a antivírový program. Neviem, či má dokonca ešte nejaký iný takýto program integrovaný antivír.Osobne som s ním nad očakávanie spokojný, a to sa už dosť podrobne zaoberám softwérom už dlhšiu dobu. Mám počítač Athlon 1900+, Windows 2000 XP Proffesional. Taktiež mám okrem Spyw.Ter. ešte nainštalovaný veľmi kvalitný antispyware Syperantispyware,Threat Fire-oba verzia profesional a antivír Eset Smart Security, všetko mi ide spolu bez problémov, ako prehliadač mám nainštalovanú Operu kvôli jej malým nárokom na systém a bezpečnosti, len škoda, že Web Security Guard zo Spyware Terminátora sa nedá nainštalovať na tento prehliadač, ale iba na IE a Firefox. 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.