Skype 8.133.0.202

Názor na software Skype

• 14. 12. 2014 19:21

mr

Stáhnul jsem ze skype SkypeSetupFull 7.0.85.102.Zůstávám však u verze 6.22.Je však problém s hláškou, která chce instalaci nové verze, která se tu nabízí a i na skype.Obešel jsem to tímto způsobem, aby se hláška neukazovala.

Jak zamezit hlášce aktualizovat.
    1.Ve Skypu a serveru v nastavení zakázat aktualizace!
    2.V C\Program Files\Skype přesunout složky browser a updater na plochu.
    3.Aktualizovat starou verzí, např.verzí 6.08. Po té se ukáže hláška, že máte starou verzi a instalace se ukončí.

4.Potom vyčistit registry a disk např. CCleanerem ap. Dát složky zpět. Restart.
    Tím se do registru zapíše stará verze, která hlášku neukazuje.Hláška by se neměla ukazovat.

Kdo chce,může si nainstalovat na USB nebo SD kartu portable aplikaci z http://portableapps.com/apps/internet/skype_portable. Ta však také požaduje aktualizaci. Jednoduše vyčistěte registry a disk od sbytečných dočasných aplikací.Hkaška se nebude objevovat.Pošítač nebo notebook však blokuje ochranou skype program a nabídne, zda chcete skype odblokovat,nebo ne.Pro mne je lepší ochrana skype z venčí a raději volím neodblokovat a nebo nechat odblokování na později.Tím se hláška o aktualizaci neukazuje.

Takto vznikla u aktualizací Skype chyba Microsoftu, kdy ani jedna Skype aplikace neignoruje druhou a nerozezná, jestli je to aplikace na PC a nebo nového Portable.Další naschváli od Microsoftu jsou, že nechtějí instalovat starší aplikace Skype a považují je za nefunkční-škodnou a vnucují novou aplikaci podle svého.Jde to obejít v offline verzi a nebo instalací v nouzovém režimu.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.