Skype 8.133.0.202

Názor na software Skype

• 10. 1. 2011 20:45

Qtinac (neregistrovaný)

Dobrý deň.

Snažil som sa na inetrnete nájsť môj problém, no nech hľadám ako hľadám zrejme som sám s týmto problémom. Dúfam teda, že mi dokážete pomôcť.

So známym sme používali verziu Skype 5.0.0.10x a navzájom sme sa počuli, čo znamená že nám obom fungoval mikrofón aj reproduktor. Známy si nainštaloval novšiu verziu 5.0.0.156 a vtedy nastal problém. Keď som sa s ním snažil rozprávať nepočul ma a tak isto to bolo aj z opačnej strany, nepočul som ja jeho. Ešte stále som sa ale vedel dorozumieť s inými uživateľmi v mojom kontakt liste. Prešiel som aj ja teda na verziu 5.0.0.156 a dúfal som, že problém bol len v chybnej inštalácii novšej verzie. No po nainštalovaní verzie s koncovkou .156 sa u mňa vyskytol ten istý problém ako u známeho. Skúsil som teda test s "botom" t.j. uživateľ Echo. Nepočul som nič, týmpádom zrejme nešiel ani mikrofón. Obidvaja sme si zmazali Skype program z počítača klasickou "uninstall" cestou a nainštalovali sme si odznova skype(čize bez nahrávania novšej verzie cez starú verziu). Momentálne je možné stiahnuť verziu 5.1.0.104. Problém u nás oboch ostáva ten istý, žiadna zmena až na jednu drobnosť, ktorú som nepochopil. Skúsil som zavolať na svoj Skype cez brata(máme oba PC v jednej izbe). Mikrofón mi išiel, brat ma počul, no pre zmenu jeho mikrofón nefungoval, keď volal PRÁVE so mnou. Pri ostatných uživateľoch mu to funguje normálne. Brat používa verziu 5.0.0.156.

Snáď mi niekto bude ochotný pomôcť. Vopred ďakujem, začínam byť zúfalý z toho, keďže si neviem rady. 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.