Room Arranger 9.7.3

Názor na software Room Arranger

• 29. 5. 2008 15:30

anonymní
    anonymní uživatel napsal:
    Lenka napsal:
    Ahoj všichni,
    prosím, nemá někdo údaje pro registraci do programu "Room arrange 5.02" (držitel licence+seriové číslo), nebo nemůžete mi poradit, kde si to můžu stáhnout?
    Mám ještě jeden problém s prohlížečem VRML. Stáhla jsem si jej z domovské stránky (napsalo mi to, že tento prohlížeč byl do mého pc nainstalován v pořádku). Otevřela jsem program Room arrangere a vyzkoušela 3D pohled, ale naskočila mi jen internetová stránka plná čísel a písmen. Používám Internet Explorer prohlížeč. Nevím zdali si někde nemusím něco přenastavi, vůbec tomu nerozumím. Poraďte mi prosím.
    Předem děkuji
    To jste tak chudá, že nemůžete zaplatit necelých 400 Kč za tenhle skvělý program a podpořit tím jeho vývoj??? :-O
    Je smutné, že se i dnes někteří řídí heslem "Kdo nekrade, okrádá rodinu". Dámo, jste ubohá...

Autor je zase podvodník, když napíše, že se jedná o FREEWARE, který se nechává alespoň těch 30 dnů
    k odzkoušení, ale tento hamoun, jak píšete, vás nenechá program odzkoušet ani dva dny. On je chudáček !  A HLAVNĚ HAMOUN NEJVĚTŠÍ!  Felix

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.