Restoration 3.2.14

Názor na software Restoration

• 28. 4. 2005 14:46

first (neregistrovaný)
    Ale funguje. Dnes 28. dubna 2005 testovano na FAT32 v XP Prof SP2 (vcetne poslednich aktualizaci). Hledal bych chybu v nejakem programu, co hlida spustene procesy (vybrane sluzby, antiviry, hlidace registru, apd).
    Stahoval jsem obraz nejakych stranek v MetaProducts Offline Explorer, nejake soubory pres FlashGet a testoval mezitim nejake pocitacove ochrany. Pritom mi spadly widle. Po restartu a Scandisku jsem si nedal pokoj a zopakoval to. Spadlo to znova. Dalsi restart plus Scandisk me pripravil od 50 MB obrazku a zpatky to neslo vyvolat. Rutinne jsem spustil Restoration, jestli tam neco zbylo. Ukazalo se, ze jo. Tak jsem si rekl nasadime profi reseni. Zkousel jsem
    - Active File Recovery
    - Active UNDELETE v.5.1 Enterprise
    - Active UNERASER 3.0
    - File Recover 4.15d
    - FileRescue Professional 1.2
    - GetDataBack for FAT or NTFS v2.31
    - O&O UnErase v2.0.945
    Tak leda velky kul.... Tak jsem se vratil zpet, ze to zkusim pres Restoration, klidne po jednom souboru. Nebylo treba, obnovil primo adresar :)
    Nebudte hloupy a pouzivejte toto free reseni, je fakt jedno z nejlepsich. Na to, ze je to dva roky stare, a kolik to zabira mista, to umi fakt vsechno. Ani profi-softy se mu nevyrovnaji.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.