Recepty 3.73

Názor na software Recepty

• 14. 7. 2010 10:39

evča (neregistrovaný)
    Tento prográmek je nejlepší, jaký znám a to jsem vyzkoušela skoro všechny, které se dají stáhnout. Kategorie, např. dětské, dietní... si můžete přidávat dle libosti kliknutím na první ikonku vlevo (modrá zóna - pokud ji tam nemáte, klikněte na ikonu "knihy") a můžete přidávat i podkategorie (já mám např. kategorii MASO a podkategorie, hovězí, vepřové, telecí...), pak si přidám u vybrané podkategorie (v levé části kliknu na první ikonku) Nový recept (u složitějších kategorií jako je maso nedávám název receptu, ale název další podkategorie jako vařené, pečené, naložené... a do pole pro recept pak dávám recepty a názvy receptů ukládám podle abecedy, aby byly přehledné). Kdekoliv na internetu vidím dobrý recept, označím si ho "modře", dám Ctrl+C a do prográmku ho vložím Ctrl+V (přes myš "vložit" to nejde) a zároveň si přidávám i obrázky (pravým myšítkem klepnu na obrázek, zadám uložit obrázek jako, zadám si název receptu a když je obrázků víc, přidávám k názvu 1, 2, 3...) a uložím do obrázků do předem vytvořené složky Obrázky do receptů). Vpravo na panelu je tlačítko Vložit obrázek ze souboru, najdu si soubor Obrázky do receptů, kliknu na obrázek, který chci vložit, stisknu Otevřít a obrázek je v receptu.
    Dalo mi to práci, než jsem na všechno přišla, ale je to ten nejlepší prográmek.
    A ještě jedna věc - zkopírovat na CD je k ničemu, nefunguje to. Na CD musíte uložit složku s recepty z C: WINDOWS. Také jsem zkoušela to zazálohovat klasicky, o všechny recepty jsem přišla a musela jsem začít znova.
    Přeji hodně štěstí a radosti s tímto NEJ prográmkem.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.