Hlavní navigace

Recepty doma 10.77

Názor na software Recepty doma

  • 24. 12. 2006 2:57

    Zephy (neregistrovaný)
    To me taky docela nastvalo, ze jsem predem nevedel o nemoznosti stazeni aktualizaci receptu vyssich jak balicek 4!!! U dalsich je podminka registrace, ale o placeni se na webu programu nic nepise! ...Sbirat recepty od lidi pod zaminkou registrace, ktera slouzi jenom proto, aby mohl byt recept zadany pri registraci sproste prodan jako placena aktualizace, mi jako cestne jednani neprijde!

    Zvlaste kdyz je v programu vyslovne napsano (v3.28):
    "
    Registrace
    Bezplatná registrace programu. Je podmíněna pouze zadáním jednoho Vašeho receptu do připraveného formuláře. Po úspěšné registraci programu získáte možnost aktualizovat databázi receptů a nebudou se v hlavní části programu objevovat reklamy.
    "
    Z cehoz jasne vyplyva "získáte možnost aktualizovat databázi receptů". Je tam nekde neco o placeni?

    O tom ze se za balicky(aktualizace) receptu vyssi jak 4 musi platit nikde na webu neni zminka!
    Registrace umozni si stahnout a nainstalovat aktualizaci receptu 1 az 4. Dalsi aktualizace uz za prachy. Dal registrace udela jeste to, ze odstrani reklamu pod receptem a nemusi se odklikavat otravny okno na startu a konci.

    Pokud chcete program kde si potrebujete zapsat vase recepty a o nejake cizi vam nejde, pak to za ten jeden zaslany recept stoji a je fakt supr.

    Pokud vsak chcete program plny receptu pak bych sel spis do nejakyho serveru na webu, kde si lidi vymenuji recepty zadarmiko. Nez abych podporoval program ktery poctem uvedenych receptu v databazi spis uvadi pocet zaregistrovanych lidi.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.