Ekonomický systém POHODA 2024

Názor na software Ekonomický systém POHODA

• 1. 9. 2007 22:16

:-) (neregistrovaný)
    Souhlasím s Vámi, servis není nutný platit, prostě si zakupte CD a servis platit nemusíte. Samozřejmě Vám, ale nebudou chodit CD s aktualizací programu, který chodí třikrát do roka. :-) napsal:
    Alexus napsal:
    Nathan napsal:
     Chlapci nabízející Pohodu zamlčují, že poté, kdy si zaplatíte verzi v domnění, že máte vystaráno, budete muset platit takřka stejnou cenu za update po uplynutí často ani ne roku.Takže jsou to vyhozené peníze a Vy budete nevolníkem. A to ani nemluvím o tom, že když budete mít problém s nehomogenitou výstupních sestav, tak se občas dozvíte, že "bohužel nevíme". Pokud se Vám ale vůbec podaří na jejich povedený Hotline dovolat! Nedoporučuji nikomu! 

Pokud nekdo chce kritizovat tak by i pres to mel uvest vsechna fakta.

To co se plati po zakoupeni programu se nazyva servis a rozhodne to neni povinna zalezitost.

V ramci servisu mate update programu z hlediska novych funkci a novel zakonu, ale pokud nekdo o toto nestoji, nemusi to vubec platit.

Z osobni zkusenosti muzu rict ze jsem si rikal, ze je o nicem platit to co nemusim, ale moje ucetni me vyvedla z omylu kdyz mi rekla ze cca kazdy tyden vola na jejich hotline s tim aby ji poradili jak vse spravne zadat a diky tomu ze ma spravne vsechna vstupni data ji trva vypracovani DPH cca hodinu coz kdyz si spocitam je lepsi nez platit tyden jeji prace. Nehlede na to, ze cena za servis rozhodne neni stejna jako cena produktu.

Pohoda rozhodne neni dokonala, ale i laik jako ja si tam najde co potrebuje.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.