Magické rostliny 1.1

Názor na software Magické rostliny

• 21. 2. 2012 17:45

Roxana_De_Rosefriary (reg (neregistrovaný)
    NEJDŘÍVE BYCH CHTĚLA AUTOROVI PODĚKOVAT ZA JEHO NÁPAD...JSEM VELMI RÁDA, ŽE SE NAŠEL (konečně) NĚKDO, KOHO NAPADLO TOTO TÉMA ZPRACOVAT DO PODOBY APLIKACE...
    Sice aplikace není taková, jakou jsem při stahování očekávala, ale...vše se dá vylepšit a napravit...a s tím také souvisí můj dotaz na autora aplikace:
    PROSÍM VÁS, KDYŽ UŽ VÁS NAPADLO VYTVOŘIT PODOBNOU APLIKACI,
    PROČ JSTE JÍ NEVĚNOVAL VÍCE ČASU ?

Když už si někdo podobnou aplikaci stáhne, tak neočekává nějakou dokonale technickou aplikaci s dokonalou grafikou, ale to co očekává jsou alespoň základní informace (pokud možno všechny dostupné): 
       popis rostliny, její využití při léčení (pokud nějaké je...) např. Kopřiva - čistí krev,
       blahodárně působí na růst vlasů atd. atd.,
       použití pro magii (přece jen se ta aplikace jmenuje Magické rostliny...): opět kopřiva...
    CITACE Z WEBU:
    "Kopřiva se používala pro "cesty" do podsvětí a pro nekromantické operace (napojování se na již zemřelé). Taktéž i pro ochranu před démony a duchy a to jak při rituálech, tak i při lidové magii e.c. při ochraně domácnosti."
       také to, ke kterému živlu nebo planetě patří (kopřiva - vládnoucí planeta: Mars) a
       jakou má polaritu (mužskou či ženskou?),
       její zařazení v botanice (minimálně latinské jméno a mezi jaké rostliny patří...)
    příklad: Kopřiva dvoudomá - kopřivovité - Urtica dioica...

Tak...myslím si, že už jsem Vám popsala dost výstižně to, co jsem měla na mysli!

:-) 
    Promiňte - ještě jedna a poslední připomínka - OBRÁZKY!
    Zapomněl jste na to, že nejdůležitější jak poznat, o kterou rostlinu se vlastně jedná, se dá jedině pomocí dobrých (a hlavně velkých) obrázků...
    Prosím Vás tedy o to, vylepšete svoji aplikaci co a teprve potom zveřejněte další verzi...

I PŘES VŠECHNY NEDOSTATKY, KTERÉ TATO APLIKACE MÁ, 
    VÁM CHCI ZA VAŠI PRÁCI PODĚKOVAT - PROSÍM, NENECHTE SE ODRADIT MÝMI PŘIPOMÍNKAMI A NÁVRHY...NAOPAK, BERTE JE JAKO SNAHU POMOCI VÁM, aby byla aplikace Magické rostliny, co nejdokonalejší...
    Děkuji! Děkuji Vám za Vaši snahu... 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.