ICQ 23.2.0

Názor na software ICQ

• 23. 2. 2010 2:16

kubina (neregistrovaný)
    este stastie ze existuju Miranda a QIP lebo inak by som uz davno bol bez ICQ. Neskutocne neprehladne, nanastavitelne a to s Facebookom no neda sa to nazvat inak ako fiasko... zo 150 kamaratom mi po pol . hodine pripajania na server naslo 15 icq kontaktov ( odkial mam napr,vediet kto je Nefertity, ked ho poznam pod menom a priezviskom, šit). Preco neskopirovalo nicky pod ktorym vystupuju na Facebooku (ak sa to nickom da nazvat, hoci nie kazdy pouziva realne meno...), tak ako to funguje u QIP-u Infium build.9034 kde mi skopirovalo vsetky kontakty,(trvalo to asi 20 sekund) a mam vsetky kontakty tak ako ich poznam aj s Avatarmi v prehladnejsej forme. Nedavno som cital rozhovor s marketingovou riaditelkou ICQ pre SR, kt. vyhlasila že neruci za stabilitu neoficialnych IM programov. Čo..? Nad tym sa možem len smiat sorry ale od v.6.0 vyššie ICQ vypadava propojenie a ked scete poslat 20kb subor mozete ho nahrat na kluc a ist peso k danemu kamaratovy, bude to zarucene rychlejsie... ICQ Nikdy více..

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.