ICQ 23.2.0

Názor na software ICQ

• 14. 7. 2008 21:39

Martina (neregistrovaný)
    Tak to fakt nevím, já jsem to takhle vyřešila a už vesele píšu zase, už i pod původním jménem

Martas napsal:
    Martas napsal: Cus Martino mohla bys napsat v jakem icq jsi to mohla stornovat pri prihlasovani? Kde a jak presne ?  Ja pokud se mi instaluje icq6 tak se nikam do prihlaseni ani nedostanu a hodi mi to ten eror a kdyz to odinstaluju a snazim se spustit si icq5 tak mi to pri prihlasovani zadny storno nenabidne, jen zrusit a to mi celi spadne. Uz si  stim hraju druhej den a leze mi to na nervi. Dikes
    Martina napsal:
     Ještě mi nikdo neodpověděl, musela jsem si na to přijít sama, ale snad se ti to podaří také, při přihlášení jsem klikla na STORNO, otevřela si icq-HLAVNÍ-MOŽNOSTI- dole je upřesnit připojení a musíš si tam nastavit automatické připojení, podařilo se a jsem tam, jense nemůžu přihlásit pod původním jménem, ale to už je celkem maličkost. Hlavně, že už to funguje. Martina
    Mrs.Jahudka napsal:
    JS napsal:
    Ahoj. Jednoho dne mi icq 5.1 napsalo, že musím stáhnout 6ku, jinak není možné pokračovat. 6ka mi ale nefunguje. Nainstaluje se, jenže mě nepřihlásí a píše mi to nějakej blábol v angličtině a program files. Neví někdo co to znamená? Diky...
    Čau. Chtěla bych se zeptat jestli ti už někdo napsal co s tím??!! Já mám s tím taky problém a štve mě to protože se nemůžu na ICQ vůbec dostat!! Děkuju za odpověď........

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.