ICQ 23.2.0

Názor na software ICQ

• 26. 4. 2007 18:19

Dave.Banik (neregistrovaný)

Předem svého přízpěvku bych chtěl říci, že neodmítám mirandu , jajc a tak. Sám jsem je používal, ale kvůli posílání souborů a další m věcem + celkové pohodlnosti už pár let využívám ICQ.

Dneska jsem si v práci na popud kámoše nainstaloval ICQ 6.A proto bych Vám chtěl popsat mé ocity bod po bodě.

1. stáhnuto ze stránek v mžiku ...

2.instalace velmi povedená co se týče designu a nastavení , akorát mě teda jejich "vtip" o slepici moc nerozesmál ..opravdu dmnce, která prodlouží instalaci ..kdo na to má čas

3. první spuštění bylo nečekaně rychlé a celková manipulace z okny atd se mi zdála mnohem rychlejší než 5.1

4.nastavení je velmi dobře uděláno, dá se toho tam nastavit opravdu dost

5. tak jsem napsal kamarádovi, který má mirandu a byl v práci invis a on mi říká, že mu miranda píše hlouposti ...už sem začal být mírně skeptický

6.shlukování oken není nikterak výjmečné ale výborné určitě je ..tato funkce už dááááávno funguje v nekomerčních mesengerech, dodejme "Lepší pozdě než nikdy"  

7.pak mi řekl onen kamarád co mě přiměl na změnu, že mu to dělá chyby v popup a pak po otevření okna tam ta zpráva není

8. zvuky se mi nejpr nelíbili , po 10 minutách začali líbit a po 30 minutách zhnusily

9.poté mi ona chyba se popup oknama a následným otevřením prázdného okna a neustálým blikáním o příchozí zprávě nastala také a to byl poslední hřebík.

10.UNNINSTALL

11.INSTALL ICQ 5.1

Závěr: Něktéré záměry, jako historie, posílání přímo v kontaktu, vyhledávání v kontaktu, shlukování atd jsou supr, defoult vzhled hnus, ale to se dá přenastavit . Celkově nedokončené s plno chybama, těším se na 6.1

Bye 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.