HDClone 14.0.0

Názor na software HDClone

• 26. 12. 2014 2:41

user (neregistrovaný)
    Mohu jen doporucit - nainstaloval jsem novy system xp/32 s vsemy programy na IDE/80, nastavil jsem vse (plochu, ikony, fonty, barvy) a hodil jsem ten disk do "kopirky" :)  (Pripojil jsem tez disk se stejymy parametry jako slave). Pak jsem odpojil tento clone a original disk a pripojil jsem clone jako master disk a vse funguje jak ma, fakt bomba!  (NEZAMENOUT zmenit jumpery slave/master!!) Precetl jsem si navodu nekolika programy a tento "HDClone" (free verze) mi pripadal nejjednodussi - a skutencne: jen pripojit, parkrat kliknout na prednastaveny udaje a funguje, skousel jsem kliknout pres hodinu na vsechy programy a zadny problem! Rad zalohuju, ale je to vzdycky namahavy a trva to dlouho, ode dneska udelam navic kazdy mesic behem 49 minut jednu kopie celeho disku stridave na 2 ruzny HDDs a budu mit po starostech. Zvlast zajimavy pro lidi, ktery neustale neco nainstalujou, nikdy nevite kdy system kolabuje nebo uvidite BSOD. Mnohem mene prace pak nez systemovy restory, ktery stejne jsou vejtsinou na nic a trvaji dlouhou. Pokud chtete jen ZALOHOVAT par SOUBORU, dejte pozor, protoze cilovy disk se zformatuje - pro jednoduchy zalohovany existujou urcite lepsi a jednodussi programy.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.