FreeRapid Downloader 0.9u4

Názor na software FreeRapid Downloader

• 23. 9. 2013 18:47

kornel (neregistrovaný)
    ....tak jsem hodně let používal tento free program a byl pro moji potřebu ve všem super....stahoval jsem si hlavně filmy a tak ruzně...vše šlapalo jak má.....program se postupně aktualizoval na verzí 0.9u2 vše  bylo O.K....teď mi to nabídlo novou aktualizaci-0.9u3..netušil jsem co bude následovat po této aktualizaci za problémy...tak když chci program použít tak se mi objeví ovládací stránka jako vždy ale během sekundy zmizne..nebo se mi objeví tato stránka,pak tam naskočí do toho žádost o sponzorování a celé to zamrzne..nic nejde udělat vše je bez odezvy...musím tvrdě tlačítkem restartovat počítač...zkoušel jsem to nainstalovat několikrát i jinde a se stejným výsledkem...taky jsem zkusil nainstalovat vezi 0.85 je snad jedna z prvních... a začlo to šlapat,no sláva tak jsem tam chtěl dát linky /odkaz/ke stáhnutí a najednou tabulka že je nová verze-NE NECHCIIIIIIIII!!!!!!-ale prostě nic nejde a tvrdě to vyžaduje aktualizaci na 0.9u3 a zase se mužu jít klouzat....tak nějak si uvědomuji,že mi to aktualizovalo javu na verzi 7 update 40..tak jsem ji dal pryč ,dal tu co tam byla..stejný výsledek...no a tak se poohlížím jinde ale moc anglicky neumím a v cz. toho moc není...zkusím to za nějakou dobu/měsíců ?/ znovu...pokud by byl někdo tak laskav a zkusil mne kopnout jiným směrem -co bych mohl zkusit jiného,nebo co se asi stalo,budu moc rád....

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.