Fitbook Linie Alfa 2.0

Názor na software Fitbook Linie Alfa

• 9. 7. 2006 16:49

Roman (neregistrovaný)
    Tak sem si ze zvědavosti nad obsahem i celkem odlišnými reakcemi programek stáhl a musím říct, že souhlasím s pozitivním hodnocením. Označit tohle slovem - trapárna - je dost povrchní. Každopádně já sem si díky Vaší reakci ověřil svůj názor, že ti co sou namakaný nebo fitnesu rozuměj sou strašně chytrý dokaď se jich někdo na něco nezeptá... I kdyby to stálo za prd tak ocením aspoň to, že se v oblasti o který nikdo kolem mě (nevím jak u Vás) nic neví, ten autor snaží něco publikovat. Jinak na program si musí názor ucelit každej sám. Zprvu sem měl obavy že je to jen pro ženský, ale naštěstí koukám není. Vy ste asi ve fitnes výživě a toho kolem zběhlá, informovaná, ale já se třeba vyznám spíš v metalurgii :-) A i když znám v oboru dost, tak bych asi nějaký věci kolegy neoznačoval za trapárnu. Mě to třeba fakt pomohlo zjistit co je obsahem týdle oblasti, protože mě poslendní převlíknutí do plavek opět přinutilo zamyslet se nad nějakým cvičením. Takže od vás by mě spíš zajímalo co je tam špatnýho pokud víte? Jen se ptám (ptát se autora je asi zbytečný). Mimochdem zkuste si na netu najít sama nějaký jiný čtení třeba v pouhým PDF o podobným obsahu principu fitness. Já sem čet nějakou dobu Muscle a musím říct, že ten časák je pro normálního člověka totálně k ničemu. (slušně řečeno) Taky každej asi zapomíná, že stahuje zkušební verzi čehokoli, prtž málokdo na tomdle světě maká zadara.:-) Já plnou verzi za tu cenu koupím pač mě to zajímá a sem přesvědčenej o nějaký hodnotě obsahu. Zvlášť po tom, co sem viděl web toho projektu má to nějakej solidní základ.teda na rozdíl od zkušeností co mám jás podobnýma programama. Tak teda bych se zeptal jestli víte něco co je v obsahu blbě tak mi to napiště na mail, ale jestli myslíte, že je to celý trapárna, tak to se s váma nemá cenu bavit.
    zdarec Roman

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.