eMule 0.50a

Názor na software eMule

• 14. 5. 2012 17:34

m (neregistrovaný)
    No  ono je to zmateny ja nevim jak to popsat , proste ty soubory ,ktere  jsem mel  rozpracovane se ukladaly do nejake slozky ,,, a byly i v seznamu ,, najednou vse vco jsem mel  rozdelane  ve slozce cekajici  zmizelo slozka je prazdna  ,neni tam nic  predtim jsem tam mel cca 25 souboru ,ktere se postupne stahovaly ,   ,pak   v slozce kam  se  stahuji jiz dokoncene  soubory take nemam  nic , zmizelo minimalne  20 souburu ,ktere se tam nachazely  a kter jsem nestihl pretahnout do svych smozek treba filmy apodobn ,,,   a disk je stejny  takze nejde   o vymazani to by se mi disk gb navysily ,,a  kdyz jsem si dal do vyhledavace   nazev filmu tak mi to naslo dokonce   kdyz jsem koukal tak to je psany   ze to je v te slozce incuming emeule  ,ale  proste tam nic neni ,,, jde mi o to ze ted  vlstne vsechny nedotazene  soubory plus tyto mi zabiraji disk  a ja nemohu nic delat  nebo nevim kd eje chyba , zkusil jsem  emul  odinstalovat a znovu   nainstalovat   ale je to stejny ,,,, jen tam zustalo v archivu  vse co jsem kdy hledal    to se nesmazalo ale vlastni soubory nemuzu najit 

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.