eMule 0.50a

Názor na software eMule

• 21. 9. 2007 18:21

anonymní
    Kate napsal:
    Zdravím.Chtěla bych poprosit o pomoc, nechápu jak je možné že při omezení uploadu mi tato funkce nefunguje. používám eMule 047.a, vzhledem k tomu, že jsem nucena mít lowID ( veřejná IP je na serveru, ne přímo na mém pc) a také k tomu, že na eMuli stahuju hlavně raritky, které mají většinou max. 2 uživatelé ( málokdy, většinou pouze jeden) :o), tak mě trošku víc vadí to, že pokud nechám eMuli puštěnou přes noc, upload ode mě je vytížen na maximum a můj down je kolikrát téměř nulový. Nejde o to, že bych nechtěla nechat rychlost pro ostatní, fup sice nemám, ale omezení po určitých větších objemech dat se mi na uploadu projevuje ( v mém případě jsem na p2p pomalu 2,5 týdnů z měsíce), navíc pokud jsem zároveň na dc++, kde mám down tradičně velice pěknej :o), můj up pro users tam je potom značně nižší... tím chci jenom říct, že můj poměr down + up na emuli je asi tak 2:80, i když mám tuhle p2p moc ráda, tak pro případ kdy jí nechám puštěnou i přes víkend bych chtěla mít možnost up z výše popsaných důvodů snížit alespoň na polovinu..můžete mi nějak poradit? vím že když prolezu nějaké fórum, odpověď určitě najdu, ale zkouším to zrovna takhle a tady :o). předem díky.
    Nainstaluj si NETLimiter - omezuje i počítá data-ukazuje statistiku všech programů, které cokoliv komunikují po sítí - má časovač - lze tedy nastavit , aby se ráno omezil up nebo down nebo nakolik provoz eMule, Torrentu, replikací  apoddobných--- je sice placený ALE funguje i jako TRIAL - jen se tampak objevuje hlaška ....

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.