Downtube 2.2

Názor na software Downtube

• 17. 5. 2008 21:13

Nespokojena (neregistrovaný)
    Program vypadal uzitecne, tak jsem se rozhodla jej vyzkouset. Prvni co se mi nelibilo bylo, ze adresar pro instalaci je defaultne nastaven na C:\downtube a nelze jej zmenit. Hmm. Nicmene jsem program nainstalovala s tim, ze se da treba pozdeji presunout do Program Files. Po dokonceni instalace jsem program spustila. Prekvapive byl komplet v portugalstine. Nevadi, zkusim zmenit jazyk na anglictinu. Ikonky na ovladani programu nijak nedavaji najevo jestli registruji vase klikani. Podarilo se mi zmenit jazyk na anglictinu a v rootu C:\ se mi vytvoril soubor obsahujici jedine slovo "ingles". Aha. Zatim me tedy program prilis neuchvatil. Nevadi, zkusim aspon jestli funguje. Dala jsem vyhledat soubor ke stazeni a zacala stahovat. Zadny ukazatel prubehu. Po chvilce program vyhodil chybovou hlasku a nabidl debug (ano ci ne). Zvolila jsem ne a rozhodla se programu zbavit. Behem instalace se program neptal na prepisovani stavajicich souboru, necekala jsem tedy vaznejsi problemy. Po dokonceni odinstalace mi ochrana Windows Xp sdelila ze nektere soubory nutne pro beh Windows byly prepsany neznamou verzi a jestli chci tyto nezname soubory zachovat. V pripade ze ne, musim vlozit instalacni disk Win XP a pokusit se obnovit originalni soubory.... atd atd.
    Downtube? Dekuji, jiz jsem zvracela. Rozhodne nedoporucuji, alespon urcite ne tuto verzi.  :(

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.