Disk Explorer Professional Disk Explorer Professional

Názor na software Disk Explorer Professional Disk Explorer Professional

• 30. 6. 2011 19:43

dolph1888 (neregistrovaný)
    Dobrý den,

Tak ještě dokončím jak jsem to vyřešil. Podíval jsem se i na jiné komerční programy, a musím potvrdit, že ten Váš je nejpřehlednější a zobrazí toho o databázi snad nejvíc co jsem viděl. Tedy, nenašel jsem program, který by překročil 2 GB databázi s tím, že by se pak výrazně zpomalila, a proto se i při profesionálním použití databáze rozdělují a otevírá se jich několik současně a to jsem udělal i já. Navíc jsem z těchto dílů, odstranil náhledy a uložil kopii do celé samostané databáze bez náhledů. Výsledkem je tedy jedna celá databáze o cca 1.260.000 souborů (406 jednotek DVD) o velikosti 155 MB  (možná komprese 7z cca 16 MB, a to je vynikající), a 3 rozdělené s náhledy (240x180) 1.96, 1.95, 1.90 GB a tudíž se vše vejde na 1 DVD DL a je to.

Dodatek: Filtr na *.avi funguje, *.mpg (mpeg-1) taky, *.mpg a *.m2v (mpeg-2) ne ani u souborů dle normy, *.mkv ne u nové specifikace, *.mov funguje, *.wmv u Vist (x86) ani 7 (x64) ne. Ale záleží na systému co v něm je nainstalováno.
    Dodatek2: náhledy obrázků pracují excelentně, u mě selhal filtr jen asi 20x pravděpodobně špatná hlavička *.jpegu u ostaních (běžných) formátů nebyl problém.

Takže díky za program, pracuje se s ním opravdu zatraceně dobře,

S přáním pěkného dne

Dolph

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.