DirectX

Názor na software DirectX

• 5. 9. 2003 11:23

[vtm] (neregistrovaný)
    Existuje ěnkolik viceméně brutálních unistalátorů které se dají sehnat na netu - nic od Microsoftu ;)
    stačí si dát na google hledat "uninstall directx 9" hned první odkazy jsou o odinstalaci dx 9.0b ;)
    Zkousel jsem jeden z nich kterej maze fajly dx9 a preinstalovava je fajlama dx8.1 z instalacek WXP (nebo instalacek dane verze win). Je to ale opravdu o usta, protoze nic nefunguje bez chyby, soubory sice smazal, ale pak mu chybely nejake binarky, neco dalsiho nenasel na instalackach WXP a vubec - hral jsem si s tim asi den nez jsem mu dodal vsechno co potreboval.
    Spatne je, ze nevim jestli se mi to nezdalo, ale system byl po tomhle zasahu trosku nestabilni, tak jsem to za tyden vyresil reinstalaci celeho OS (odinstalovaval sem tehdy dx 9.0).
    Odinstalace je teda spis reseni pro nekoho kdo nemuze komp. preinstalovat - samozrejme mozna existuji i lepsi cesty, ale z me zkusenosti je preinstalace OS rychlejsi. A pro priste - lepsi pockat az se spalej jiny a kdyz se nespalej tak instaluju taky ;)

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.