Defraggler 2.22.995

Názor na software Defraggler

• 27. 12. 2012 16:55

Jakub (neregistrovaný)

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat jestli je zcela normální, že defregmentace jednoho diskového odílu může trvat více než 24 hodin?

I když jsem prováděl kompletní derfregmentaci již před týdnem. To bych tedy nečekal, že po jednom týdnu se mě můj čerstvě vydefregmenotavný hardiskis 2 TB opětovně zahltí ta rychle. A že budu muset opětovně podstoupin defregmentaci co bude trvat přes 24 hodin. Samozřejmě nečekám že by defregmetace šla nějakj urychlit, ale spíše by mě zajímalo jestli by nějak nešlo předcházet tak častému zahlcování HDD abych mohl provádět defregmentaci jednou za měsíc, ale ne každý týden tohle podstupovat je hodně časově náročné :(

Dále by mě zajímalo co znamená pojem optimalizace hardisku co si mám pod tím představit? Lepší efektivitu HDD? Rychlejší a stabilnější rychlost spuštěných aplikací? Nebo jak?

Zajímalo by mě jestli tento program obdsahuje nějaké defregmentační a optimalizační metody pro zrychlení HDD? Podobně jako u Smart Defrag 2 nebo  Auslogics Disk Defrag či O&O produktů.

Podle tohoto:  http://www.piriform.com/defraggler/download

Podle tohoto by Freeware verze ('Optimize your hard disks for faster access! - No Support ) neměla obsahovat žádné optimalizační metody pro zrychlení hardisku.

To si mám kvůli tomuto pořizovat placenou variantu za €19.95 nebo použít jiný program ( Freeware ) co optimalizaci hardisku již obsahuje?  Popř. který?

Děkuji

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.