DAEMON Tools Lite 12.0

Názor na software DAEMON Tools Lite

• 26. 2. 2018 20:25

behe (neregistrovaný)

no ako zacat ? on to je vazne bezpoblemovy programik pokial pouzivas jednu verziu stare dobre verzie 3.0 5.0 stalo sa mi take nieco ze windows po nejakom tom roku nevie rozoznat realnu cd romku od Dt tak sa stalo ze mi nenastartovalo windows toz pozeram odisla mi cd romka hmm parada nakoniec pomohlo prehodit ju fyzicky do ineho SATA , dobre windows nabehol Dt nikde tak dobre update a stary dobry bezproblemovy je ten tam :D taaaakze staru verziu som musel rucne odnstalovat kedze nova instalacka zmrzla a nedokazala sama vyhodit staru , restart bla bla vsetko jak ma byt zase install zase nic takisto zmrzol a vypisuje mi iba moznost na vylepsenie starej verzie na novsiu , tu nedokonci , tak faza 2 cclener skusime staru vymazat komplet aj z registrov + vsetky stopy na disku , ludia nič !! tuto verziu mi nenainstaluje , dokonca nemozem nahodit ani starsiu dajaku tam 5.4 alebo jaka to je , vidim to takto ze bude treba rucne vliezt do registrov a mazat zaradom vsetko od Dt , nieco ako ked mas novy cisty windows :) teda drzte mi palce , tož moja skusenost k programiku ktory mam velmi rad a pouzival som ho velmi dlho a ked sa mi podari budem aj nadalej :DDD a to som este zvedavy co to ja mam s tym sata slot 1

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.