BSPlayer 2.78

Názor na software BSPlayer

• 10. 7. 2008 18:59

jirka (neregistrovaný)
    Stryke napsal:
    ad 1. Máte pravdu v tom, že tam upozornění na začátku instalace je (po pečlivějším pročtení informací jsem ho objevil).
    ad 2. Vzhledem k tomu, že jsem dlouho používal starou verzi BSplayeru, kde žádný adware nebyl a křišťálová koule mi neřekla, že byl do těch novějších implementován, napsal jsem tento příspěvek právě proto, aby se méně zkušení lidé vyhnuli stejné chybě, jakou jsem udělal já (důvěře v zavedenou značku). ad 3. Každý kdo zabrousí na web BSplayeru jistě informaci o placené verzi nepřehlédne: je tam hned několikrát a je stejně otravná jako pop-up okna s reklamou ve free verzi. Ale upřímně, vy byste si ji koupil? ;-)
    anonymní uživatel napsal:
    Stryke napsal:
    Tak jsem si stáhl poslední verzi BSplayeru (v2.28) a byl jsem docela nepříjemně překvapen, že se nainstaloval (bez jakéhokoliv zřejmého upozornění) i prográmek AdVantage, který docela otravuje vyskakovacími okny s reklamou. Nenašel jsem kde se dá vypnout ani kde se dá nastavit aby neotravoval - možná to tam ale někde je. Já jsem už dál v testování nové verze nepokračoval a oddinstaloval jsem přehrávač i s adware "utilitkou".
    1. Není pravda, že na instalaci adwaru není uživatel upozorněn. Je prostě nutno si číst texty zobrazené běhen instalačního procesu.
    2. BSPlayer jsem od implementace adwaru (a to už je dost dlouho) zavrhnul a nahradil GOMplayerem, KMPlayerem nebo VLC Playerem.
    3. Když už, tak existuje BSPlayer Pro, který adware neobsahuje. Ale zato stojí nějakou tu kačku.
    Já na to přišel,jak se té otravné reklamy zbavit.Na disku C: v program files je složka AdVantage a v ní uninstall

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.