Autoškola professional 3.5.26.1

Názor na software Autoškola professional

• 18. 3. 2012 18:00

Roman (neregistrovaný)
    Program by byl velmi povedený, procvičování různých okruhů otázek, testy, zařazování a následné procvičování problémových otázek a zde je právě problém. Program jsem koupil z důvodu, že jsem řidič profesionál a každý rok musím dělat zkoušky profesní způsobilosti, a koupě programu je podle mého názoru lepší než koupě knihy, neboť program obsahuje aktuální otázky v době koupě a navíc máte na rok aktualizace zdarma. Vrátím se k problému - zařazování a následné procvičování problémových otázek není zcela funkční, zejména ve Windows 7. Odpovědi se nezobrazují (máte pouze za a),b)c), ale nevíte co se pod těmito písmety ukrývá za odpověď), některé otázky přesto, že zařadíte, tak při procvičování problémových otázek se zde nenacházejí. Takto prázdné odpovědi se občas vyskytují i při běžném procvičování. Z tohoto důvodu jsem z programu na rozpacích. Pokud budou chyby v programu odstraněny, mohu program vřele doporučit, jednoznačně to nejlepší co je na trhu a online testy na internetu to nenahradí. V současném stavu ale budete platit za něco, co je funkční jen z části. Rozhodnutí nechám na Vás.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.