Audacity 3.7.0

Názor na software Audacity

• 9. 11. 2018 10:41

Matúš (neregistrovaný)

Pozdravujem!
    Po stiahnutí programu mi prvé nahrávky z diktafónu po nahratí do Audacity prehrávalo dobre. Teraz už stále prehráva nahrávky v Audacity so zhoršenou kvalitou. Keď spustím nahrávanie nahrávky z diktáfonu do Audacity, tak prvé tri sekundy to nahráva v normálnej dobrej kvalite - v takej aká je aj nahrávka v diktafóne.. po troch sekundách sa kvalita zmení (robí to pri každom opätovnom spustení nahrávania do audacity) - nazval by som to plávanie pod vodou... viete asi čo myslím.. Proste prehrávaný zvuk sa ľubovolne kazí raz viac zle potom menej zle..ale celkovo zle...taký efekt akoby plávanie pod vodou... Nie som odborník, neviem to popísať lepšie asi... Skúsil som program znova stiahnuť, no problém ostáva. Ako neodborník tipujem, že problém je buď v kvalite diktafónu (SONY kupil som pred 6 rokmi, nedajú sa z neho nahrávky preniesť ako z USB...dajú sa len nahrať), alebo je problém v mojom počítači (packard bell kúpený pred 6 rokmi...) alebo je problém s konektormi (obojstranný kolíkový jack do diktafónu a počítača). Čo mám robiť? :)
    Veľká vďaka!

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.