Advanced SystemCare 18.0.1

Názor na software Advanced SystemCare

• 4. 11. 2016 4:55

Joe (neregistrovaný)

Advanced SystemCare FREE používám už od verze 6 na všech windowsech (XP, 7, 8, 8.1, 10) a nikdy jsem s ním neměl jediný problém. Právě naopak, např sestra měla problém v NTB, že windows update (win 7) psal nějakou chybu a nechtěl stahovat aktualizace, proskenoval jsem to, opravil a pak vše fungovalo jak má (žádná ručně stahovaná záplata nebo repair od microsoftu nefungoval). Jako další příklad mohu uvést svého kamaráda ze sídliště, windows XP mu startoval 6-8 minut, po opravě chyb a vyčistění se mu PC startoval minutu a půl. Jednomu mému zákazníkovi dokonce opravil i chybu windows, kdy před opravou programem dokázala plocha naběhnout jen v nouzovém režimu...

Popravdě nechápu proč si na něj každý stěžuje, já osobně jsem s ním zatím neměl jediný problém, naopak doporučuji ho ostatním a vždy se mi vrací jen pozitivní zpětná vazba. Je pravda že si musíte s programem trochu pohrát a nastavit si ho tak aby vám nedělal zbytečnosti a nezatěžoval systém (mám vypnutou veškerou automatizaci, vše se čistí až na můj pokyn), ale myslím si že se vyplatí to občas přes tento program pročistit.

Než jsem začal používat IObit Uninstaller, tak mi po každé odinstalaci zůstala v PC hromada bordelu, ale díky skenování zbytkových souborů a následné mazání mám teď všude čisto....

Od této firmy používám také Driver booster a i ten mi už několikrát zachránil "zadek". Když něco nefungovalo, nebo se ovladač nedal nikde dohledat, Driver booster mi pomohl. Spálil jsem se jen jedenkrát, když aktualizoval ovladač na wifinu v NTB a windows pak nedokázal naběhnout. Po instalaci staršího ovladače vše bylo OK, takže si myslím že chyba byla spíše v ovladači než v programu.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.